måndag 1 mars 2010

Vintern har framgått med cirkelträffar, korta vandringar och Vadstenamöte.
Sex träffar i cirkeln har det blivit, då vi träffats och diskuterat pilgrimsliv. På den senaste träffen medverkade kh på Väddö Lars-Åke Johansson med att berätta om pilgrimsteologi i historiskt perspektiv. Sedan blev det diskussion innan vi tog oss hem i den mycket kalla vinterkvällen.

Ja snön har gjort att många vandringar har blivit omöjliga att genomföra men kortare stäckor har vi klarat av. en lördag kom våra vandrarvänner i Hälsingland och överraskade. Mycket trevligt fast jag själv var förkyld.

Vidare så deltog vi sex stycken vid pilgrimsseminariet i Vadstena. Oförglömliga dagar med mycket innehåll. Roligt också att möta vänner, föra samtal och få delta i alla dessa underbara gudstjänster.

Nu ser vi framåt mot lördagen den 6/3 då vi ska ha en vandring. vi går från Estuna kyrka till Söderbykarls kyrka via småvägar. En vandring på 4-5 tim.
Start Estuna kl 10. Om man vill delta så kom dit och medtag: matsäck och gärna lilla pilgrimsboken. Förhoppningsvis kommer vi att kunna fira mässa under dagen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar